Antinori Donato degli Antinori

om Cantuccini in te dopen
Jan Cees Griffioen
De Donato is ideaal om na het diner de Toscaanse specialiteit ‘Cantuccini’ (droge amandelkoekjes) in te dopen. Gewoon erg lekker om de maaltijd mee af te sluiten.
Geschreven door Jan Cees Griffioen, Wijnexpert

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 11,94 Incl. BTW: 14,45

U spaart 29 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 4985
Land Italië
Regio Toscane
Druif Overig
Temperatuur 10°C
Bewaarpotentie Op dronk
Wijn & Spijs Heerlijk na het diner bij de Toscaanse specialiteit ‘Cantuccini’; droge amandelkoekjes.
Sluiting kurk
Smaak Zoet
Alcohol 16%

Antinori Donato degli Antinori

Heldere ambergele kleur. Door de houtlagering en het indrogingsproces krijgt deze dessertwijn zijn typische kenmerken: de ambergele kleur, intense aroma’s van onder meer gedroogd fruit en hout, een fluweelzachte smaak met een goede balans in zoet-zuur.


Over Antinori

Wie in Italië 'wijn' zegt, zegt 'Antinori'!. Deze familie maakt al meer dan zes eeuwen wijn. Met respect voor tradities van het Toscaanse land houden al 26 opeenvolgende generaties Antinori zich hiermee bezig. Het is het oog voor traditie en innovatie die het huis Antinori heeft gemaakt tot wat het nu is: de top van Italië.

Ontdek Antinori