Masi Campofiorin Vino Ripasso

Een magische blend van Corvina, Rondinella en Molinara!
Jan Cees Griffioen
Masi is de grondlegger van de techniek van dubbele fermentatie en deze wijn was meer dan 50 jaar geleden de eerste die op de markt kwam. Voeg daarbij de 18 maanden Frans en Sloveens hout en deze "Ripasso" geeft een heerlijk glas vol fruit, kracht en warmte. Heerlijk in balans.
Geschreven door Jan Cees Griffioen, Wijnexpert

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: 14,01 Incl. BTW: 16,95

U spaart 34 tonnetjes bij het kopen van dit product

Bijkomende informatie

Artikelnummer 5003
Land Italië
Regio Veneto
Jaargang 2014
Druif Corvina, Overig
Lagering 100% op eikenhouten vaten
Temperatuur 18°C
Bewaarpotentie Op dronk en nog 20 jaar na het oogstjaar te bewaren
Wijn & Spijs Heerlijk bij pasta’s met rijke sauzen, risotto, gegrild rood vlees en belegen kazen.
Sluiting kurk
Smaak Vol en rond rood
Alcohol 13%

Masi Campofiorin Vino Ripasso

Intense robijnrode kleur. Breed bouquet met aroma’s van rijpe kersen en zoete kruiden, zoals kaneel en vanille.
Ronde, rijke en warme smaak met tonen van kersen, bessen en vanille en een uitstekende balans tussen de zuren en zachte tannines. Aantrekkelijke lange afdronk.

Over Masi

Als men aan Amarone denkt, denkt men aan Masi. Een bedrijf met een lange historie dat
staat voor hoge kwaliteit en waar de familie Boscaini al vier generaties aan het roer staat. De wijngaarden liggen in de buurt van het rustieke en mooie Verona. De wijnen van Masi genieten een grote bekendheid en zijn bijna in elk land ter
wereld te verkrijgen. Zoals gezegd is Masi de Amarone specialist bij uitstek.

Ontdek Masi